Home > Nieuws

LA CAPRIOLA - NIEUWS

BBC plaatst foto uitzicht
- 12 augustus 2014
Een van de mooiste foto's van het uitzicht vanaf ons huis La Capriola is geplaatst op de site van de BBC Travel 'Images that changed your perspective'.

capriola-uitzicht-ochtend

Provincia di Macerata in Bicci
- 22 maart 2014Een splinternieuwe drietalige gids met 13 verschillende fietsroutes in de provincie Macerata, Le Marche. Rijk geillustreerd, inspirerende foto's, gedetailleerde routbeschrijvingen, kaartjes met routeverloop en gelardeerd met toeristische informatie. De gids waar je als rechtgeaarde fietsliefhebber op hebt zitten wachten. Bekijk en download deze prachtige fietsgids hier: Le Marche in Bici

WiFi beschikbaar
- 9 februari 2014
WiFi
Vanaf het nieuwe vakantieseizoen 2014 is er in La Capriola gratis WiFi beschikbaar. U heeft dan draadloos internetverbinding voor zowel, laptop, iPad, tablet als smartphone.

Glutenvrij in Le Marche
- 3 februari 2014
Gluten allergie krijgt meer en meer de aandacht die het verdient. Ons bereiken ook steeds meer verzoeken om informatie over glutenvrije restaurants en supermarkten met glutenvrije produkten. In Italie geeft de Associazione Italia Celiachia voorlichting en adressen van accommodaties en restaurants die rekening houden met een glutenvrij dieet. Alle adressen zijn op hun website te vinden: AIC. Supermarktketens Iper en Carrefour beschikken over aparte afdelingen met glutenvrije produkten. Mensen met een glutenallergie kunnen nu dus ook met een gerust hart op vakantie in Le Marche!

NIEUW vanaf 2014: Meet & Greet
- 22 november 2013
*NIEUW* Vanaf 2014 - Meet and Greet bij aankomst!
Wanneer u ons vakantiehuis heeft geboekt wacht u bij aankomst een persoonlijke ontvangst door een van onze contactpersonen ter plaatse.
U wordt ontvangen, rondgeleid binnen en buiten ons vakantiehuis en u ontvangt de sleutel. Bij evt. nood en hulpvragen kunt u bij hen terecht.
Tegelijkertijd blijven wij zelf altijd bereikbaar via ons mobiele nummer en per e-mail. Bij reservering ontvangt u alle nadere informatie.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws, ontwikkelingen, aanbiedingen en tips over ons huisje, aciviteiten en bezienswaardigheden in Le Marche, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief via

aanmelden-nieuwsbriefUpdated 01 januari 2017
by Elise Bakker Grafisch Ontwerp.